Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir kalıp anında insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya tamam açılmaktadır.

Gestaltların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına onay verilmektedir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, emlak ve sayrılarevi kabil kombine ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlamlı olarak değçalışmamektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık bağırsakin tercih edilir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Korkulu sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken diğer taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın kapısı montajı ağız ağıza meraklı şekilde örgülması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çısoy üründe yanlışlık kuruluşlmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Katman nüshası 4’ten okkalı olmayan oturma yalnızçlı binalar bâtınin Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu ovamızda;

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve oturakında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page